Over ons

Is je interieur toe aan een make-over?

Kleuradvies, schilderwerken, behangen, raamdecoratie, vloeren plaatsen... Voor elke stap in het decoratieproces staat KREAPAINT voor je klaar. Letterlijk. Je hoeft niet meerdere keren naar verschillende decoratiewinkels te gaan.

Je krijgt steeds gericht advies op maat en richt je slechts tot één contactpersoon zodat alles vlot verloopt. Ook als je zelf aan de slag wilt, kun je rekenen op de beste D-I-Y interieurtips van Wendy!

Bedrijfsgeschiedenis

Na vijftien jaar ervaring in zowel binnen- als buitenschilderwerk richt Rob Vandezande Kreapaint op, gericht op de projectmarkt en de grote buitenschilderwerken. Met veel inzet en veel inspiratie groeit de zaak snel uit tot een vaste waarde in het schilderlandschap en een sterk bedrijf met meer dan 50 medewerkers.

In 2013 ontstaat het idee om zowel de business als de particuliere markt te bedienen met een heuse belevingswinkel. De grote opdrachtgevers maakten vroeger vaak kleur- en materiaalkeuzes op de werven, op basis van kleine stalen. Maar in een mooi uitgeruste showroom kunnen de klanten voortaan in alle rust producten selecteren.

Na een verbouwingsperiode van drie maanden opent de eerste Kreapaint Concept Store haar deuren aan de Industrieweg in Paal-Beringen in oktober 2015. Een spectaculaire ruimte waar iedereen, zowel de doe-het-zelver als de (binnenhuis)architect, vrij binnenstapt om zich te laten inspireren door het uitgebreide aanbod van stijlvolle betaalbare Belgische decoratiemerken. Met het professionele advies van de storemanager Wendy Van Geel kun je meteen zelf aan de slag. Voor totaalprojectinrichting doet Wendy op haar beurt beroep op de zeer ervaren medewerkers van de projectmarkt, die in hetzelfde gebouw gehuisvest zijn.

Missie en visie

Met de Concept Store versterkt Kreapaint zijn aanwezigheid op de markt en bewijst ze dat, door gebruik te maken van haar jarenlange expertise en knowhow, de projectmarkt een perfecte aanvulling voor de particuliere markt is. Of hoe B2B (business-to-business) veel voor B2C (business-to-consumer) betekent.

Kreapaint brengt als betrouwbare partner de haar toevertrouwde opdrachten voor elke betrokken partij tot een goed einde.

Kreapaint onderscheidt zich door met haar klanten/opdrachtgevers mee te denken in het aanbieden van oplossingen voor al hun decoratiewerken en bovenal voor al hun decoratievragen. Daarnaast werkt Kreapaint ook aan een bedrijfsklimaat waarin werknemers zich goed voelen en zich ontplooien. Kreapaint wil ook in de toekomst een goed gestructureerd bedrijf zijn met gezonde bedrijfsresultaten. Alleen op die manier kan Kreapaint ook de maatschappelijke projecten waarin zij zich engageert, blijven steunen.